Skip to main content

Koen en Niki

verwelkomen je graag in Nage.

Je kan er genieten van de hedendaagse Franse keuken. De focus ligt op kwalitatieve eenvoud, met producten die voor zich spreken. De wijnkaart bevat vooral natuurlijke wijnen. Nage staat voor betaalbare luxe in een informele bistro-setting. Er is ruimte voor ongeveer 25 gasten.
Restaurant Nage - Niki en Koen
Koen is een ambitieuze kok die stages deed bij gerenommeerde (sterren-)restaurants zoals Het Gebaar (Antwerpen), Le Chalet de la Fôret (Ukkel) en In De Wulf (Dranouter). Nadien ging hij aan de slag bij De Tuinkamer (Beerzel) en werd souschef bij Veranda (Davy Schellemans, Antwerpen).
Bij Dôme-groep (Julien Burlat, Antwerpen) specialiseerde Koen zich als souschef in de hedendaagse Franse keuken (Dôme) onder leiding van zijn mentor en vriend, Geert Weyn. Daarnaast leerde hij er ook bij over vis, schelp- en schaaldieren (Dôme sur mer), maar ook over de kunst van patisserie en brood bakken (Domestic). Altijd honger naar iets nieuws, hij wou Geert steunen met zijn eigen zaak, Schnitzel.
Deze stap was misschien wel beslissend in zijn keukenstijl.
Pure ambacht, paté en croûte, charcuterie. Koen verloor er zijn hart.
Als keukenchef en verantwoordelijke van de vleesbistro van Butcher’s Store by De Laet & Van Haver (Hove) leerde Koen runderen, lam en klein gevogelte uitbenen. Hij rijpte er verschillende runderrassen en maakte charcuterie volgens zijn eigen stijl.
Na een jaar als souschef bij restaurant Nathan (Antwerpen) startte hij als keukenchef bij restaurant Lewis (Antwerpen). Daar leidde  hij samen met eigenaar en chef Thomas Snijders de keuken.
Gastvrouw Niki onthaalt alle gasten warm en met oog voor detail. Ze werkte 8 jaar als werkstudent in Lage Polder en Kiliaan (Duffel) en werd dan zaalverantwoordelijke bij Bún bar- en restaurant (Antwerpen). Onder de vleugels van Hoa Truong (voordien Little Asia in Brussel) en Huibrecht Berends (voordien Pure C in Cadzand) ontwikkelde ze zich tot een gastvrouw pur sang.